www.wingsdc.gportal.hu
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Klubvezető blogja
 
NEMZETI STEEL OB.
 
MAGYAR DARTS LIGA
 
CSAPATBAJNOKSÁGOK
 
WINGS WEEKEND
 
SZEZONONKÉNT
 
KIVÁLÓSÁGAINK
 
WINGS DART CLUB
 
WINGS UTÁNPÓTLÁS
 
EREDMÉNYEINK
 
FONTOS VERSENYEK
 
STEEL BAJNOKOK
 
VESZPRÉM MEGYE
 
FOTÓALBUM
 
WDC VIDEÓK
 
PDC VIDEÓK

 

 
Kaufmann Krisztián

Kaufmann Krisztián 1996-ban csatlakozott a „Wings” Dart Clubhoz - hihetetlen, hogy a szintén zirci egylettől -  a „tiszavirág” életű Gulyás D.C. csapatától. Hogy ez miért így történt, azt borítsa fátyol! Első sikereit az országos utánpótlás bajnokságokon szerezte, majd 1997-ben a serdülő soft bajnokságon ezüstérmes lett. Mivel akkoriban csapatunkban már nagyon sok tehetséges játékos szerepelt, így Krisztiánnak az 1999-es idényben a remek Cziráki Zsuzsa jutott a párosok vetélkedésén. Még mindig kezdőnek számítottak, de mindkét országos utánpótlás szakág páros versenyének bronzérmét begyűjtötték. Ez nagyon nagy dolog volt a múlt század utolsó évében, mert hihetetlen tehetségek játszottak akkor az MDSZ kötelékében.  2000-ben megjött a várva várt bajnoki cím egyéniben, és párosban egyaránt. 1999-től 2001-ig szerepelt a klub ifjúsági csapatában, ahol nagyszerű mérkőzéseken bizonyította tehetségét, és sok esetben vezéregyéniség volt. Ebben az időben megkezdte Krisztián a Veszprém megyei felnőtt bajnokságokon való részvételét, ahol az évek során 14 bajnoki címet szerzett, s ezzel a teljesítményével a megye mai napig legeredményesebb játékosának számít, és legyünk őszinték, még évekig az is marad, annak ellenére, hogy indulására a következő években nem sok esély van. 2001-ben az első nemzetközi siker, amit a budapesti ifjúsági EDU bronzérme jelentett. 

Ifjúsági játékosként egyéniben és csapatban is jó játékos volt.

Ifjúsági válogatottként három országban járt, ezek közül az utak közül a németországi Brémában  megrendezésre kerülő WDF Európa Kupa részvétel volt, ahol a Warm Up versenyen az előkelő harmadik, míg az EK. párosban Tallódi Viktorral az ötödik helyet szerezte meg. Egyéniben a tizenhetedik hely is szép siker volt.

A megyei bajnokságok legeredményesebb játékosa.

Klubunk felnőtt csapatában már 1999-ben tag volt, és nem is akármilyen teljesítménnyel. Azóta már régen csapatkapitány, és csapataival sikert sikerre halmozott. Már az nagyon nagy dolog volt, hogy sikerült feljutniuk a legjobbak közé, de az, hogy ott is remek győzelmeket aratnak, az nem nagyon volt várható. Ez az út természetesen nem volt zökkenőmentes. Két éve csapatunk Krisztián vezetésével a Kiemelt csoportba került, és sofon ezüstérmet szerzett.

A nagy kedvenc és példakép Joey ten Berge, az idei év holland bajnoka, akivel 2001-ben együtt szerepeltek a brémai WDF ifjúsági Európa Kupán.

A 2007/2008-as idényben jött el az ideje annak, hogy egyéniben is kipróbálja magát az országos versenyeken. Úgy tűnik, hogy az időzítés remekül sikerült, hiszen ebben az évben Krisztián valósággal robbantott, és valljuk meg őszintén, kiváló játékossá érett. A legjobbak között szerepelt a steel bajnokságon, soft szakág bajnokságán pedig ezüstérmet szerzett. Párosban Tax Tiborral szerepeltek remekül, nem kevés borsot törve ellenfeleik orra alá. Nem csoda, hogy felfigyeltek az illetékesek, és szép lassan bizalmat szavaztak neki. Krisztián a maga őszinte stílusával ezt meghálálta.

A remek zirci csapat: Martin Kurecka, Virág Gábor, Kovács Balázs, Tax Tibor, Kaufmann Krisztián és Kecskés Imre.

2006-ban a St.Pölteni nyílt nemzetközi bajnokságon harmadik lett, ott, ahol az egész osztrák élmezőny jelen volt, majd a bécsi WDF fordulón a remek ötödik helyet szerezte meg. Ezzel az eredménnyel a legjobb magyarként végzett. 2007-ben a klagenfurti WDF-en szintén a 16 közé jutott, itt Bezzeg Nándor állította meg.  Ez az időszak már mutatott valamit, legalábbis azt, hogy Krisztiánra oda kell figyelni.  

A Gilde játékosaival, és ifjúságiakkal a caorlei EDU sikeres versenyén.

Először 2008-ban került a felnőtt válogatottba Bereczki Béla meghívására. Részt vehetett az ausztriai Altlengbach városában megrendezett Spring Cup-on, ahol nem okozott csalódást. Vereczkey Lajos a Caorle városában megrendezett EDU EB. sorozatára válogatta be a magyar csapatba, Krisztián itt is remek teljesítményt nyújtott. Völgyi Sándor is bizalmat szavazott neki, és meghívta csapatába a „B” kategóriás csapatversenyre, ahol nagy örömünkre a legjobb játékos lett, és megnyerték a kupát. A Dartsmaraton keretein belül megrendezett Magyarország – Szerbia barátságos mérkőzésen, valamint a Bécsben lebonyolított Bécs – Budapest barátságos mérkőzésen is veretlen maradt. Eddigi legjobb szezonját produkálta. A 2008/2009-es évadban egyéniben, párosban, és a csapatunkban is játszik. Mint csapatkapitány elérte célját, hiszen az általa vezetett Kaufmann Krisztián - ifj.Kőműves Sándor, Martin Kurecka, Erich Stadler, Szöllősi Balázs és Tax Tibor összetételű steel csapat megnyerte a Kiemelt steel csapatbajnokságot, mely klubunk eddigi legynagyobb hazai sikere.

  

 

A Kiemelt steel csapatbajnokság megnyeréséért kapott serleggel.

 

 

 

A soft II. osztályban sikerült a bronzérem is annak ellenére, hogy két fordulón nem is tudott indulni.

 

 

A 2009/2010-es szezon rendkívül jó eredményeket hozott. Vezéregyénisége volt a címvédő Kiemelt csapatunknak, a vártnál jobban szerepelt a Nemzeti egyéni steel bajnokságon /ezüstérem/, párosban Tax Tibivel bronzot szerzett, valamint ötödik hely a Magyar Darts Liga döntőjében. Jól szerepelt válogatottként a Pécsett megrendezett Spring Cup-on, ahol a magyar férfi válogatott a Kupa történetében a legjobban szerepelt, és harmadik helyet szerzett.

 

 

Gyakorlás a Spring Cup-on.

 

Egy újabb Európa Kupa győzelem softon a Vasas kölcsönjátékosaként, ahol ezúttal is vezéregyéniség volt.

 

 

A második csapat Európa Kupa győzelem.

 

Győzelem szintén párosban Taxival St.Pöltenben, és több jó helyezés a nemzetközi porondon, elsősorban ezüst a bécsi Margareten Openen. Az már csak hab volt a tortán, hogy a klubunkban lebonyolított Házibajnokságot, a Völgyi Sándor Emléktornát, és a „Wings” steel Liga „A” csoportos sorozatait is sikerült az első helyen befejeznie. Parádés év volt!

 

 

    

                                                                                         

Krisztián az edzéseken, és a versenyeken mutatott kiváló hozzáállásával, és játékával példa lehet minden fiatal játékos számára. Segítségére mindenki számíthat, és ő az, aki igazi csapatemberként játszik és viselkedik minden mérkőzésen. Sok sikert további pályafutásához.

 

 

 

 
VERSENYIDŐPONTOK
2018. December
HKSCPSV
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
<<   >>
 
FRISS HÍREK

"WINGS" DART CLUB a FACEBOOKON

 

  View Full Size Image

 
STEEL DARTS

         

       

 

 
SZÁMLÁLÓ
Indulás: 2007-11-11
 
TOP 100 DARTS

    

           Google  

 
TÁMOGATÓINK

          

  

 

 

 

 
MÉDIA
 
WIKIPÉDIA
 
KÜLFÖLDI LINKEK
 
MAGYAR KLUB LINKEK
 
9 NYILAS MAGYAROK
 
DOKUMENTUMOK
 
EDZÉSTERV - JÁTÉK
 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu