www.wingsdc.gportal.hu
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Klubvezető blogja
 
NEMZETI STEEL OB.
 
MAGYAR DARTS LIGA
 
CSAPATBAJNOKSÁGOK
 
WINGS WEEKEND
 
SZEZONONKÉNT
 
KIVÁLÓSÁGAINK
 
WINGS DART CLUB
 
WINGS UTÁNPÓTLÁS
 
EREDMÉNYEINK
 
FONTOS VERSENYEK
 
STEEL BAJNOKOK
 
VESZPRÉM MEGYE
 
FOTÓALBUM
 
WDC VIDEÓK
 
PDC VIDEÓK

 

 
2004. Komoly sikerek

 

 

„2004”

 

 

Amit nem szerettünk volna, mégis bekövetkezett. El kellett hagyni eredeti helyünket, de még mindig a Művelődési Központban maradhattunk. Nagyot változott velünk a világ, mert a két szuper helyiség helyett, egy nagy magas terem lett a helyünk, de ekkor már nem láttak bennünket szívesen, mivel a városi vezetésnek más elképzelései voltak a házzal kapcsolatban.

Az új terem barátságtalan, számunkra idegen volt, hiába próbáltuk meg elfogadhatóvá tenni.

 

 A megyei bajnokságokon taroltunk, de ez szinte mindig így volt, ha elindultunk a sorozaton. Ismét Krisztián volt a favorit a rendezvényen, mert három aranyat is gyűjtött a bajnokság végére. Nyert a steel egyéniben és a párosban a hozzánk kerülő Maser Szilárddal, nyert a soft egyéniben is, de a páros győzelmet a két „Buborék” Szakács Péter és Tax Tibor söpörte be. Gondoljunk csak bele. 2004-et írunk, és a két gyerek a megyei felnőtt páros soft bajnok. Hihetetlen hogy mit tudtak már akkor ezek a gyerekek.

Jól szerepelt ezen a vetélkedésen egyébként Kecskés Imre, Polgár Gergely és Tóth Viktor is.

 

A megyei fordulókat ekkor a veszprémi Kiskukta vendéglőben rendezte a Megyei Szövetség, de a rengeteg forduló egy fillért sem hozott – pedig nagy pénzről volt szó - az előre lekötött szerződés ellenére, hiszen a tulajdonos elfelejtett fizetni. Csak mellékesen, a szerződést nem mi kötöttük, és nem is a mi dolgunk lett volna behajtani azt.

 

Úgy kezdődött az utánpótlás év, hogy Tax Tibi megnyerte első serdülő Diákolimpiai aranyát. A Kőműves Sándor, Szakács Péter, Tax Tibor hármas pedig valósággal elsöpört mindenkit az országos utánpótlás bajnokságokon, hiszen Kőműves nyert egy aranyat és egy ezüstöt a serdülők között, Tax Tibor megnyerte mindkét ifjúsági szakágat, valamint párosban is nyert mindkét sorozaton Szakács Péterrel az oldalán.

Nem csoda tehát, hogy ez a rendkívül fiatal társaság Brevics István csapatvezetővel kiegészülve nyerte az országos ifjúsági csapatbajnokságokat is, és ezzel klubunk harmadik „Aranycsapata” lett.

 

Jöttek szépen sorban a nemzetközi versenyek is, mert láttuk a srácokon, hogy van mit keresniük.

 

Az EDU budapesti fordulóján Tiborunk svájci ellenfelét legyőzve megszerezte a serdülők versenyének aranyérmét.

Áprilisban St.Pölten-ben jártunk, ahol Tax Tibi és Szakács Peti játszotta az ifjúsági döntőt. Első Tax, második Szakács, ötödik Kőműves.

Kaufmann Krisztián a felnőtteknél szerepelt, ahol kijött a csoportból, és végül a kilencedik helyen zárt, éppen hogy lemaradva a pénzdíjról.

Tax Tibi EDU győzelme.

A három srácnak eljött az első válogatottsága is. 2004. június, Hamburg. 100 gépen egy remek szállodában nagyon jól éreztük magunkat, rengeteg magyar honfitársunkkal egyetemben. Kevés utánpótlás versenyző, de mi az elején végeztünk, mivel Tax Tibi döntőt játszhatott, és alig szenvedett vereséget. Negyedik Szakács Peti, kilencedik Kőműves Sanyi.

Az eredmény hirdetés volt a srácok legnagyobb élménye, hiszen Mensur és Rodriquez sorban adták nekik a kupáikat, így alig tudták felcipelni a szálloda szobájába. Az itthon várakozókat jól megtréfáltuk, mert azt mondtuk, hogy valamennyit a srácok nyerték.

A fiúk a mindig kéznél lévő Sanyi bácsival.

Az országos felnőtt bajnokságokon csak elvétve vettünk részt, de csapataink jól szerepeltek. I. osztályú soft csapatunk a hatodik helyen végzett, ami biztosította a bent maradást. Steel szakágban a II. osztályban vettünk részt, és a rájátszásban a második helyet szereztük meg. A csapataink ekkor a következőképpen álltak fel: Cziráki Gábor, Kaufmann Krisztián, Kecskés Imre, Maser Szilárd, Polgár Gergely, Szöllősi Balázs, Tax Tibor és Tóth Viktor.

 

Dobos Timi megint eljött egy versenyre, ez pedig a Hungarian Open volt. Ekkor már nagyon ritkán játszott, de Bieber Ágnessel az oldalán megnyerték a női párost a Balatonalmádiban megrendezett WDF versenyen.

 

Mint látható ahol elindultunk ott hullottak az érmek rendesen. Nagyon sokat gyakoroltunk, az edzéseinken még mindig sokan voltak, és senki nem ment haza nyolckor. Még mindig tartott a varázs. Ebben a játékban a rutin megszerzése elsődleges feladat. Nem lehet mindig jól játszani, és nem lehet mindig nyerni sem, ilyenkor segít a sokat edző játékosokon a rutin, a rengeteg gyakorlás.

 

Veszprém megyében ebben az időszakban nagyon sok versenyt rendeztek a klubok. Ezeken jó volt a hangulat, és remek csaták voltak. A későbbiek folyamán aztán ez a tendencia teljesen átalakult, egyik másik sporttárs nagyon eltért az iránytól, így szép lassan minden a feledésbe merült. Előkerültek az önös érdekek.

A szabadbattyáni klub – ők is a megyében játszottak ekkor – rendezett steel versenyt, ahol Tax Tibi nyert Szakács Péter előtt, míg Krisztián az ötödik pozíciót tudhatta magáénak. A párosok versenyét a Kaufmann – Polgár kettős nyerte a Kecskés – Tóth duó előtt.

A Tomaj D.C. immár a harmadik Badacsony kupát rendezte. Itt a nyolc közül a második Krisztián, míg a negyedik Tibor.

Noszlopon is volt pénzdíjas vetélkedés ahol egyéni 501 és Cricket páros került lebonyolításra. Nagyon jól szerepeltünk, mivel az első négy hely a miénk az 501-ben – Szakács – Tax – Kaufmann – Szöllősi sorrendben. A párost a Kaufmann – Szöllősi kettős nyerte a Szakács – Tax, valamint a Brevics – Tóth páros előtt.

A negyedik pénzdíjas versenyt mi rendeztük a Jeskó panzióban. Kecskés Imre nyert, harmadik Polgár Gergely, ötödik pedig az ifjú titán Tax Tibor.

Ez az év pazarul sikerült, és ezt még meg tudtuk fejelni.

A III. tomaji "Badacsony" kupa nyertesei.

 

 
VERSENYIDŐPONTOK
2017. Szeptember
HKSCPSV
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
<<   >>
 
FRISS HÍREK

"WINGS" DART CLUB a FACEBOOKON

 

  View Full Size Image

 
STEEL DARTS

         

       

 

 
SZÁMLÁLÓ
Indulás: 2007-11-11
 
TOP 100 DARTS

    

           Google  

 
TÁMOGATÓINK

          

  

 

 

 

 
MÉDIA
 
WIKIPÉDIA
 
KÜLFÖLDI LINKEK
 
MAGYAR KLUB LINKEK
 
9 NYILAS MAGYAROK
 
DOKUMENTUMOK
 
EDZÉSTERV - JÁTÉK
 

Butterfly-Wings - Egy18 éves lány blogja; érdekes cikkekkel, videókkal, véleményekkel várja a látogatókat. ^-^    *****    Tokio Hotel FANFICTION | Tokio Hotel véleményblog | Tokio Hotel FANFICTION fordítások | Tokio Hotel Fanfiction | TH blog    *****    A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    &#9835; Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! &#9835; ZL Hungary &#9835; ZL Magyarország &#9835;    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!