www.wingsdc.gportal.hu
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Klubvezető blogja
 
NEMZETI STEEL OB.
 
MAGYAR DARTS LIGA
 
CSAPATBAJNOKSÁGOK
 
WINGS WEEKEND
 
SZEZONONKÉNT
 
KIVÁLÓSÁGAINK
 
WINGS DART CLUB
 
WINGS UTÁNPÓTLÁS
 
EREDMÉNYEINK
 
FONTOS VERSENYEK
 
STEEL BAJNOKOK
 
VESZPRÉM MEGYE
 
FOTÓALBUM
 
WDC VIDEÓK
 
PDC VIDEÓK

 

 
1998. Dobos Tímea éve

 

„1998”

 

 

 

Mint minden évben, ekkor is kitüntették városunkban az előző évben legjobban teljesítő sportolókat.  A város Polgármesteri Hivatalában Varga Tibor polgármester és Turi Tibor sportfelügyelő nem akármilyen körítéssel tette emlékezetessé az eseményt.

A nőknél már ekkor Dobos Tímea lett az első, míg a férfiaknál Szöllősi Balázs második lett a zirci rangsorban. Az ifjúsági lányoknál Cziráki Zsuzsa végzett az első helyen, míg a fiúknál Szöllősi Balázs került a dobogó legmagasabb fokára, őt pedig Répás Zsolt követte a második helyen. A serdülő fiúknál a második helyen végzett Kaufmann Krisztián, őt Bieber Norbert követte harmadik helyezésével.

Az év szponzora díjat a bennünket is támogató Köz-Víz KFT. vehette át, míg a legjobb együttes címét csapatunk érdemelte ki.

 

Barna Gábor nem kis meglepetésre elhagyta a balatonfüredi Euro-dart csapatát, és mielőtt megalapította volna Dart Cafe nevű egyesületét egy évig csapatunkban szerepelt Kósa Györgyivel együtt.

 

A támogatás nagyságának köszönhetően ezúttal szinte minden kategóriában részt vettünk a versenyeken. Szerepeltünk az országos felnőtt és ifjúsági bajnokságokon, nagy létszámmal játszottunk a Fejér – Veszprém megyei sorozaton egyéniben és csapatban egyaránt. Tulajdonképpen ez az év volt az alapja az elkövetkezendő sikeres éveknek.

 

 

Még mindig a Fejér-Veszprém megyei bajnokságban szerepeltek játékosaink, de ebben az évben nem volt a férfi mezőnyben kiemelkedő eredményünk. Igaz, hogy Szöllősi Balázs megnyerte a sorozatot, de ő ekkor már a székesfehérvári Gilde D.C. játékosa volt. A mi ifjúsági játékosaink szépen küzdöttek, de a legjobban Hanich Zoltán szerepelt, aki a helyi Gulyás klubból jött át hozzánk.

Első ízben került sor női bajnokságra ahol fiatal tehetségünk Dobos Tímea végzett az első helyen.

 

A csapatbajnokságon mindkét szakágban sikerült megszerezni az első helyet, melynek következtében osztályozót játszhattunk a II. osztályba kerülésért. Steel szakágban ezt sikeresen végre is hajtotta a Dobos Tímea, Barna Gábor, Jánosik László, Hanich Zoltán, Tóth Viktor egységünk. Ez a siker azt jelentette, hogy a megyéből elsőként szerepelhettünk az országos csapatbajnokság második osztályában. Sajnos ebben az évben softon ez a bravúr nem sikerült.

 

Fiataljaink az országos bajnokságokon szerepeltek, ahol valóban komoly ellenfelek voltak, hiszen nyolc-tíz klub játékosaival is fel kellett venni a versenyt.

Cziráki Zsuzsa egész éves remek szereplésének köszönhetően mindkét szakágban a dobogó legmagasabb fokára állhatott fel. Jánosik László a fiúknál szerzett a soft bajnokságon egy bronzérmet, míg a párosok vetélkedésén a Cziráki Gábor – Farkas Péter kettős lett ezüstérmes. A steel párosok sorozatán egy bronzérmet sikerült szerezni a Bieber Norbert – Jánosik László duó jóvoltából.

 

Ifjúsági játékosaink erejét mutatta, hogy az országos ifjúsági csapatbajnokságon sikerült klubunk első aranyát is begyűjteni. Míg a steel bajnokságon a második, addig a softon az első helyen végeztek  gyerekek. A csapatot Bieber Norbert, Cziráki Gábor, Farkas Péter, Jánosik László, Kaufmann Krisztián és Mühlbauer Péter alkották.

 

Ifjúsági játékosaink közül 1998-ban Jánosik László és Bieber Norbert került be az ifjúsági válogatottba. Mindketten egyszerre debütáltak egy ausztriai EDU versenyen, ahol Jánosik László aranyérmet szerzett, míg Bieber Norbert a negyedik helyen végzett. Jánosik még kétszer szerepelt a legjobb ifik között, ahol a németországi EDU EB-n, valamint egy szlovákiai szintén EDU versenyen egyaránt a hetedik helyig jutott.

 

Dobos Tímea a nagy győzelem után a megérdemelt nyerménnyel, melynek összegét nem áruljuk el.

Nagyszerű magyar lányok Spanyolországban: Dobos Tímea, Rácz Marene, Kautzky Anna és Urgyán Adél.

 A felnőtt országos bajnokságokon részt vettünk ugyan, voltak is szép eredményeink, de a kiemelkedő sikerekre még várni kellett. Kivételt képez ez alól Dobos Tímea szereplése, aki 97-es kezdése után fantasztikus menetelésbe kezdett.

A bajnokságokban mindkét szakágban az ezüstéremig jutott, míg az első, és egyben utolsó ízben megrendezett kétfordulós Bullsuters bajnokságot megnyerte.

                                                                       

Nem gondoltuk volna, hogy Dobos Tímea ilyen menetelésbe kezd. Szinte minden hónapban szerepelt valamilyen nemzetközi versenyen, és nem győzünk hálásak lenni Völgyi Sándornak, aki rendkívül sokat segített abban, hogy Tímea ilyen magasságokba jusson. Ebben az évben nyert egy EDU Opent Ausztriában, majd megszülettek az első Európa bajnoki érmek is. A Németországban rendezett EDU Európa bajnokságon egyéniben már a második helyet sikerült megszereznie, míg csapatban bronzérmet nyert. Következett az EDU egy hetes spanyolországi nyílt versenye, ahol három aranyérmet is szerzett. Megnyerte az egyéni, a páros, és a csapat versenyt is. Ez már előre vetített valamit a soron következő spanyolországi világversenyre. Volt egy ausztriai és egy cseh szereplés, majd következett a Compumatic VB. L’loret de Mar-ban.

Ez volt eddig a legnagyobb verseny, ahol Timi elindult, de nem szeppent meg különösebben. Egyenes ágon jutott a fináléban. Addig horvát, francia, spanyol, olasz, orosz, és szlovák ellenfeleket kellett legyőzni. A döntőben szintén egy orosz lány legyőzésével sikerült megszereznie a világbajnoki címet.

Még ebben az évben sikerült kijutnia Norvégiába is, ahol kivételesen steel EB volt., majd következett sorrendben a magyar, a svájci és a szlovák EDU pontszerző versenyei, ahol minden alkalommal az első helyen végzett.

Nem csoda tehát, hogy a Magyar Darts Szövetség őt  jelölte az Év játékosának, és az EDU ranglistáját is ő vezette a 98-as év végén.

 

A rengeteg verseny miatt el kellett hagynia munkahelyét a Steffl sörözőt – ahol egyébként nagyon korrektek voltak vele szemben. Új munkahelyet  fő támogatónk a Köz-Víz Kft. biztosított számára.

 

 

 

 

 
VERSENYIDŐPONTOK
2017. Október
HKSCPSV
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
<<   >>
 
FRISS HÍREK

"WINGS" DART CLUB a FACEBOOKON

 

  View Full Size Image

 
STEEL DARTS

         

       

 

 
SZÁMLÁLÓ
Indulás: 2007-11-11
 
TOP 100 DARTS

    

           Google  

 
TÁMOGATÓINK

          

  

 

 

 

 
MÉDIA
 
WIKIPÉDIA
 
KÜLFÖLDI LINKEK
 
MAGYAR KLUB LINKEK
 
9 NYILAS MAGYAROK
 
DOKUMENTUMOK
 
EDZÉSTERV - JÁTÉK
 

ÚJRA NYITVA! ~FBLOG~ ÁLLATKÍSÉRLETEKTÕL MENTES A SMINKED? ~HAMAROSAN KREDIT NYEREMÉNY! TERMÉKTESZTEK!~FBLOG~ÚJRA NYITVA!    *****    Astropapa-iskolája mindenkit szeretettel vár és INGYENES TANÁCSOT AD minden kedves érdeklõdõnek!    *****    Supernatural - ODaát - 13. ÉVad - Extrák - Infók - ÉRdekességek - ODaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - ODaát    *****    A csillagjövõ oldalon,nem csak alacsonyak az árak, hanem a tanácsadás, teljesen ingyenes. Szeretettel várlak minden nap    *****    Új design! Az egyetlen magyar Olicity és a legaktívabb Zöld Íjász rajongói oldala! 6. évad & Arrowverse hírek!    *****    No.1 Christina Aguilera Fan Site - Minden ami X-Tina, minden héten újdonságok! Katt!    *****    TelenovelasWeb - Hírek, képek, videók, saját véleménnyel tarkított bejegyzések telenovellákról és a színészekrõl! Gyere!    *****    Hamarosan olvashatók lesznek az oldalamon az Asztro-tükör asztrológiai írásai, cikkei.    *****    Gesztenye, gesztenye, gesztenye... és egy álmos sün! Gyertek az októberi rétre Mályvával és Pipitérrel! Irány a Mesetár!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Ha te is a letisztult stílus híve vagy, nézz be hozzám! Smink, ruha, kritika //Style and Stuff// Style and Stuff//    *****    MINDEN HÓNAPBAN INGYENES G-PORTÁL SABLON! TELJESEN ÁTSZERKESZTHETÕ A LEGÚJABB KÓDOKKAL! Ne maradj le egyik hónapban sem!    *****    Rendeld meg az asztrológiai csomagok egyikét és teljesen ingyen megbeszélheted velem a kérdéseidet telefonon, skypeon!!!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film! Film!Film!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!    *****    A CSILLAGJÖVÕ OLDALON RENDKÍVÜLI AKCIÓK,LEHETÕSÉGEK.A MEGRENDELÉSEK UTÁN TELJESEN INGYENES KONZULTÁCIÓ,TANÁCSADÁS.VÁRLAK    *****    Õszi manókalandok a réten! Búcsúztassátok el ti is útra kelõ madarainkat Mályvával és Pipitérrel! Gyertek a Mesetárba!    *****    | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale |    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Infrashape Horizontal fittness stúdió Debrecen