www.wingsdc.gportal.hu
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Klubvezető blogja
 
NEMZETI STEEL OB.
 
MAGYAR DARTS LIGA
 
CSAPATBAJNOKSÁGOK
 
WINGS WEEKEND
 
SZEZONONKÉNT
 
KIVÁLÓSÁGAINK
 
WINGS DART CLUB
 
WINGS UTÁNPÓTLÁS
 
EREDMÉNYEINK
 
FONTOS VERSENYEK
 
STEEL BAJNOKOK
 
VESZPRÉM MEGYE
 
FOTÓALBUM
 
WDC VIDEÓK
 
PDC VIDEÓK

 

 
1999. A sikerek kezdete

 

 

„1999”

 

Játékosaink 1998-as teljesítményét a városi önkormányzat is elismerte, és a díjátadó ünnepségen többen is emlékplakettet, oklevelet  vehettek át. Díjazott volt Dobos Tímea, Szöllősi Balázs, Cziráki Zsuzsa, Cziráki Gábor, Jánosik László és Kaufmann Krisztián is . Elismerésben részesült ifjúsági csapatunk, míg az év klubja címet is mi nyertük meg.

 

Ebben az évben is több fronton versenyeztünk. Kezdve a Veszprém megyei bajnokságtól az országos ifjúsági, felnőtt  egyéni és csapatversenyekig, de szerepeltünk külföldön is, nem is akármilyen eredménnyel. Dobos Tímea továbbra is Európa tetején! Rendeztünk országos utánpótlás fordulókat, valamint felnőtt országos steel versenyt is.

 

 

 

Dobos Tímea számtalan elismerést kapott teljesítményéért.

Megalakult a Veszprém Megyei Darts Szövetség, aminek köszönhetően saját versenyünknek tekinthettük azt. A soft versenyek Balatonfüreden és Csopakon, míg a steel fordulók Zircen kerültek megrendezésre. Ezeken a fordulókon szinte az egész tagságunk részt vett, ennek következtében az év végére szép eredményeket értünk el. Steel egyéniben Szöllősi Balázs szerzett egy ezüstérmet, míg Kaufmann Krisztián bronzérmet nyert. A steel párosok között minden érmet játékosaink szereztek meg. Bajnok lett a Jánosik László – Szöllősi Balázs kettős, ezüstérmet szerzett a Bieber NorbertHanich Zoltán, míg bronzot nyert a Kaufmann Krisztián – Tóth Viktor duó. A soft egyéni versenyeken két ifjúsági játékosunk is a dobogóra állhatott. Jánosik László a második, míg Cziráki Gábor a harmadik lett az összetettben. A soft párosok vetélkedésén nem vettünk részt.

Újdonsült világbajnokunk Dobos Tímea megnyerte a nők soft bajnokságát, és nagy örömünkre az ifjúsági Cziráki Zsuzsa végzett a második helyen.

 

A megyei csapatbajnokságon csak a soft csapatunk indult, mivel a steel egységünk ekkor már az országos csapatbajnokság II. osztályában szerepelt. Softon az év végeztével a harmadik helyet sikerült megszereznünk, ekkor még nem bírtunk a nagyon erős balatonfüredi csapatokkal.

Első ifjúsági "Aranycsapatunk". Cziráki Zsuzsa, Kaufmann Krisztián, Cziráki Gábor, Jánosik László, Bieber Norbert. /A képről hiányzik Farkas Péter/

Ifjúsági játékosaink beértek, és komoly játékerőt képviseltek. Köszönhető volt ez annak a ténynek is, hogy a megyében a felnőttek között edződtek, az országos utánpótlás bajnokságon pedig nagyon erős ellenfelekkel kerültek szembe.

A lányoknál softon Cziráki Zsuzsa aranyérmet szerzett, míg a steel szakágban a bronzérem lett az övé. A fiúk elsősorban a táblán voltak jók legalábbis az egyéniben, mert Jánosik László második lett, míg Cziráki Gábor a harmadik. A Cziráki Gábor – Jánosik László kettős megnyerte a soft párosok bajnokságát, és mindkét páros vetélkedésen bronzérmet szerzett a Cziráki Zsuzsa – Kaufmann Krisztián kettős.

A csapatversenynek mindig nagy jelentősége van, mert ez mutatja az egységet. Ebben az évben mindkét szakágban elsők lettek fiataljaink a nagy budapesti klubok ifjoncai előtt, mire nagyon büszkék voltunk. Az első „Aranycsapatunk” tagjai: Bieber Norbert, Cziráki Gábor, Cziráki Zsuzsa, Farkas Péter, Jánosik László és Kaufmann Krisztián.

Ezek a gyerekek minden elismerést megérdemelnek, hiszen éveken keresztül autóbusszal és vonattal utaztak a Budapesten megrendezett versenyekre, és soha egyetlen alkalommal sem hiányoztak onnan. 

Ez az installáció a mai napig megállja a helyét.

Az utánpótlás mellett ebben az évben szerepeltünk először az országos steel bajnokság II. osztályában. Arra már nem emlékszem, hogy melyik csoportban voltunk, arra viszont igen, hogy az év végeztével a harmadik helyet sikerült megszereznünk, aminek nagyon örültünk, mivel nem estünk ki.  A csapatunk nagyon vegyes volt, hiszen voltak ifjúsági játékosok – Cziráki Gábor, Jánosik László, Kaufmann Krisztián -, és voltak felnőttek – Bachstedter Gábor, Tóth Viktor –, valamint volt egy hölgy is, Dobos Tímea személyében.

 

A Köz-Víz Kft. vezetője Trunk Ferenc kérte, hogy egy női csapatot is hozzunk össze. Hát ez nem volt valami egyszerű dolog, mert Dobos Tímea és Cziráki Zsuzsa játszott  csak a klubban, így körül kellett nézni, hogy hol vannak esetleg szabad játékosok. Hosszas keresgélés után sikerült megszerezni Kautzky Annát Budapestről, Kiss Viktóriát Székesfehérvárról, és Farkas Katalint  Győrből. Mindannyian nagyszerű játékosok voltak már akkor, de a Soul D.C. mögött soft szakágban csak a második helyet sikerült megszerezni.

Más világ volt az, látszik azon is, hogy a női mezőnyben még II. osztály is volt.

 

Ebben az évben szerepeltünk először utánpótlás nemzetközi versenyen, ami nem volt más, mint az EDU soft Európa bajnoksága Brno-ban. Fantasztikus helyszín volt, egy hatalmas sportcsarnok, ahol rengeteg gép volt felállítva. Az ifjúságiak versenyén nyolcvannál is többen voltak, ilyen magas létszámmal azóta sem találkoztunk. Mindenképpen sikernek számított az, hogy Cziráki Gábor és Jánosik László is az ötödik helyen fejezte be a küzdelmet. Rajtuk kívül jól szerepelt még Bieber Norbert, Cziráki Zsuzsa és Kaufmann Krisztián is.

A legstabilabb játékot ebben az időszakban Cziráki Gábor nyújtotta, nem csoda tehát, hogy részt vehetett a WDF Dél-Afrikai steel ifjúsági világbajnokságon, ahol Fekete Nórával együtt képviselték hazánkat. Gábor az egyéniben az ötödik helyen végzett a nem túl magas létszámú mezőnyben.

 

Dobos Tímea tovább folytatta remek szereplését a világban. Ebben az évben eljutott az Egyesült Államokba is. A brnoi En-n Európa bajnoki címet nyert a női válogatottal, de nyerni tudott Spanyolországban, Ausztriában, Horvátországban és Szlovákiában is. A győzelmei mellett több nagyszerű eredménnyel is büszkélkedhetett. Az év végén már másodszor állt az EDU ranglista élén, ami igen komoly teljesítménynek számított.

 

A versenyek mellett egy-egy fordulót bonyolítottunk le az utánpótlás szakág fordulói közül, melyeknek helyszíne a zirci Művelődési Központ volt.

A legnagyobb esemény viszont az országos felnőtt steel bajnokság fordulója volt, melyet a Reguly Antal általános iskola sportcsarnokában rendeztünk meg. Nagyon nagy élmény volt ez mindenkinek, hiszen ezek a versenyek nem csak egy naposak voltak. Pénteken este már egy bemelegítő versennyel kezdődött a hétvége, majd következett a szombati egyéni, valamint a vasárnapi páros mérkőzések lebonyolítása.

Olyan installációt készítettünk, ami 19 egységből állt, és ezenkívül bemelegítő táblák is el voltak helyezve. /Ez volt az az év, amikor Kőműves Sándor csatlakozott klubunkhoz. Az ő személy szinte nélkülözhetetlen évek óta, szinte a klub mindenese. Rendkívül hálásak vagyunk neki!/

A bemelegítő versenyen a Tarrosi Gábor – Rohonczi Zoltán kettős végzett az élen, s ezzel megnyerve Zirc város különdíját is. /Sajnos Rohonczi Zoli már nincs közöttünk, mivel sajnálatos vonatbalesetben életét vesztette./ A férfiaknál 95, a nőknél 35 indulót regisztráltunk. Szöllősi Balázs szerepelt csapatunkból a legjobban, neki sikerült a legjobb 16 közé verekednie magát. Végül a férfiak versenyét Székely Levente nyerte, míg a hölgyek közül Rácz Marene állhatott fel a dobogó legmagasabb fokára. A férfi párosok vetélkedését a Koch Róbert – Süveges István kettős nyerte, míg a nőknél az Urgyán Adél – Kovács Ildikó duó diadalmaskodott. A női párosoknál Dobos Tímea is szerzett egy bronzot.

Ezt a rendezvényt Varga Tibor Polgármester nélkül nem tudtuk volna megrendezni, mivel a 300.000.- Ft-os nyereményt az Önkormányzat biztosította. Az ő hozzáállása sportágunkhoz nem mindennapi volt. Sokat köszönhetünk neki.

 

A 99-es év már olyan eredményeket hozott, melyekre nem számítottunk, és innentől kezdve nagyon komoly, és eredményes éveink voltak. Mindig azt hittük, hogy ez a csúcs, de játékosaink minden évben rátettek az eredményekre egy lapáttal, és bizonyították, hogy rendszeres edzés munkával, és komoly hozzáállással igen is lehet komoly eredményeket elérni.

 

 
VERSENYIDŐPONTOK
2018. Február
HKSCPSV
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
01
02
03
04
<<   >>
 
FRISS HÍREK

"WINGS" DART CLUB a FACEBOOKON

 

  View Full Size Image

 
STEEL DARTS

         

       

 

 
SZÁMLÁLÓ
Indulás: 2007-11-11
 
TOP 100 DARTS

    

           Google  

 
TÁMOGATÓINK

          

  

 

 

 

 
MÉDIA
 
WIKIPÉDIA
 
KÜLFÖLDI LINKEK
 
MAGYAR KLUB LINKEK
 
9 NYILAS MAGYAROK
 
DOKUMENTUMOK
 
EDZÉSTERV - JÁTÉK
 

MARGOT ROBBIE MAGYARORSZÁG - ÉRTESÜLJ ELSÕ KÉZBÕL AZ OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕVEL KAPCSOLATOS HÍREKRÕL - MARGOT ROBBIE MO    *****    Újra elindult a Hungarian Super Mario Fan Club! Hírek, cikkek, érdekességek a Super Mario világából.    *****    Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha    *****    A Sortilegio sztárjainak új közös mexikói sorozata! Ha te is imádod Ana Brenda Contrerast és David Zepedat nézz be!    *****    Te is próbálsz bevételre szert tenni a portálodon? Lehet, hogy nem jelennek meg a hirdetéseid? Ne ess el a bevételedtõl!    *****    Avon vásárló vagy de unod, hogy a tanácsadód várat állandóan? Esetleg eltûnt? Az Õ kedvezményeit inkább te vlltanád be??    *****    Kérlek segítsd egyesületünk munkáját az adód 1%-kal. Nézd meg a rendezvényeinket is. 2018. március 24.-én várunk!    *****    A HUN-Tv kezet nyújt: Az Élet Magazin elõadásai, köztük Asztrológia elõadásom    *****    Olvasód leszek! Nyerj 100 Kreditet! Gyere ha szeretsz Olvasni.    *****    Farmasi - Antiallergén szépségápolás, babaápolás, háztartási szerek, bio kozmetikumok    *****    Mit gondolsz a Valentin napról? Ünnepled? Felháborodsz? Ajándékozol? Posztoltál már róla? Mutasd meg!    *****    Versenyeznél? Építenél új portált? Milyen témában? Milyen nyeremény motiválna? A TE ötleteidre is kíváncsiak vagyunk!    *****    A karma megnyilvánulásai    *****    MARGOT ROBBIE HUNGARY! MARGOT ROBBIE AUSZTRÁL OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕ MAGYAR RAJONGÓI HONLAPJA! MARGOT ROBBIE HUNGARY!    *****    Lovak szerelmeseinket itt a helye! Tartozz te is közénk! KATT!KATT!KATT!MEGÉRI!KATT!KATT!KATT!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,ajándék 3 év elõrejelzés,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid Katt!    *****    Születési horoszkóp + 3 éves elõrejelzés + biotérkép, 3000 Ft.Az ajándék,teljesen ingyenes konzultáció,rendeld meg KATT!    *****    Aktív videojáték honlap! Ingyen G-portál kreditek csak a készlet erejéig! Ne maradj ki te se belõle! Kattints ide! <3    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Új letölthetõ olvasmányok:28 nap varázslatban A fénytest A kulcs A titok A tizedik felismerés A lélek anatómiája A csend