www.wingsdc.gportal.hu
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Klubvezető blogja
 
NEMZETI STEEL OB.
 
MAGYAR DARTS LIGA
 
CSAPATBAJNOKSÁGOK
 
WINGS WEEKEND
 
SZEZONONKÉNT
 
KIVÁLÓSÁGAINK
 
WINGS DART CLUB
 
WINGS UTÁNPÓTLÁS
 
EREDMÉNYEINK
 
FONTOS VERSENYEK
 
STEEL BAJNOKOK
 
VESZPRÉM MEGYE
 
FOTÓALBUM
 
WDC VIDEÓK
 
PDC VIDEÓK

 

 
Melisek Zsolt

 

Élet a 9 nyíl előtt:

 

1999-ben ismerkedtem meg először a dartssal, mint játékkal. Egy haveri társasággal jártunk le Dunaszigetre, a strandon lévő sörözőbe (kb. 20 m2-es hely), minden hétvégén. Egy-egy ilyen alkalommal kb. 20-25 fős társaság jött össze.  A helynek a neve, akkor Horgászbüfé volt, melyet sajnos azóta lebontottak. Az első alkalommal, amikor elindultam itt a helyi versenyen, úgy nyertem meg, hogy kölcsön nyilakkal játszottam. A versenyen 301 sima kiszálló volt a játéknem.  Másfél évvel később ez a társaság felbomlott.

 

 

 

2007 márciusában a Tavasz Kupán!

 

 

2003 év vége felé kerültem újra közelebb a dartshoz. Az egyetemen egy évfolyam társamon keresztül tudtam meg, hogy van egy Darts Klub a Gergő utcában. Mivel újra kedvet éreztem a játékhoz, úgy gondoltam megnézem magamnak a helyet. Így lettem tagja a Hörpentőnek (PSC).

3 évig voltam oszlopos tagja a klubnak. Első évben feljutottam, mind soft, mind steel szakágban a területi bajnokságban az I. osztályba. A második évben már softon bajnok voltam, steelen pedig második lettem. Párosban szintén mindkét szakágban dobogón álltam Bagi Jankó barátommal. Ugyanebben az évben az országos steel csapatbajnokságon klubom második helyezést ért el.

 

2004 márciusában a Borsodi Sörgyár az Olimpia jegyében különböző „kocsmajátékok” győzteseinek szervezett versenyt darts szakágban (ulti, csocsó, biliárt, stb.), ahol a kocsmákból lehetett bejutni. Az első díj egy kétszemélyes athéni út volt. Itt találkoztam először Bereczki Bélával. A Horgászbüféből induló négy főből, ketten játszottuk a döntőt. Itt sajnos második lettem.

 

 

 

Prága - 2007. Gyönyörű kupa az EDU rankigon.

 

 

2005 tavaszán a soft szövetségi kapitány egy 20 főből álló kijátszást hirdetett a Soproni EB válogatottságához. Ezen részt vettem, de még nem lettem válogatott.

 

2006-2007-es szezon hozta meg nekem a változást. Ekkor lettem steelen először válogatott, a Hollandiában megrendezésre került Spring Cup-on. Még ugyanebben az évben softon is válogatott lettem, mivel a kijátszáson hatidikként kerültem be a csapatba.

 

 

 

A prágai EDU csapat

 

 

2007 nyarán írtam alá az átigazolásomat a Gilde D.C.-hez, a több nemzetközi versenyen való részvétel reményében.  Innentől kezdve szinte minden EDU versenyre elutaztam. A Völgyi Papa által felállított mércét el sem akartam hinni, hogy tudom teljesíteni. Ő azt mondta, hogy a legjobb ötben benne tudok lenni. És igaza lett. 2008. februárjában Pozsonyba rendezett rankingon már dobogón állhattam.

 

2007. júniusában Bereczki Béla által szervezett kijátszáson bejutottam a Hollandiában megrendezésre kerülő „világkupa” válogatott keretébe.  Szerencsésnek érezhetem magam, hogy ekkor láthattam élőben Tax Tibor világbajnoki döntőjét.

 

 

 

WDF VK. Hollandia - Rosmalen

 

 

2007-2008. szezonban softon az országos II. osztály bajnokságát megnyertem. Steelen pedig Boldizsár Andrással párban aranyérmet szereztünk.

 

2008-ban Caorle-ban megrendezésre került soft Európa Bajnokság válogatottságát nem fogadtam el a Gilde „A” csapatának összeállítása miatt. Ezen az EB-n lettem az EDU rankingon ötödik.

 

A 2008-2009-es évad sok változást hozott az életemben. Főleg nemzetközi versenyekre készültem. A hazai steel versenyeket többször kihagytam. Völgyi Papa halálát követően a klub elhagyása mellett döntöttem. Kaptam egy számomra megfelelő ajánlatott a megalakulóba lévő Vasas Darts Szakágába. Az ajánlatot elfogadtam, azzal a feltétellel, hogy az évet még végigjátszom a Gilde D.C. színeiben.  De  a júniusi zadari EB-n már az új klub színeiben játszottam.

 

Az zadari EDU ranking versenyen egy helyezést sikerült előrébb lépnem, így 4. helyen zártam az évet. Az EK csapat versenyén, már az új klubommal bronzérmet szereztünk.

Idén ismét elfogadtam a válogatottságot, ott kint a helyszínen kért fel a szövetségi kapítány, hogy számít rám a nemzeti válogatott keretben.  Úgy éreztem, hogy ez a válogatott most igazán csapatként fog összeállni.

 

 

 

A tökéletes dobás.

 

 

A 9 nyilasom története:

 

Már javában zajlott a nemzeti válogatottak küzdelme. A főági 4-be jutáshoz a cseh válogatottal kerültünk szembe. Első körben 1-0-ra vezetett a cseh ellenfelem.  Majd én kezdtem első pályáról. Kezdtem két 180-nal. Ekkor már gondoltam, hogy lehetőségem van 9 nyilast dobni, de arra figyeltem, hogy minél lejjebb kerüljek, hogy legyen mindnél nagyobb előnyöm a kiszállón. Dobás közben már nem gondolkodtam, csak dobtam amit dobni kell. Nem foglalkoztam dobás közben ezzel a gondolattal. Miután sikerült a kiszállót megdobnom, tudtam, hogy még egy leg hátra van a partiból. Próbáltam a következő legre koncentrálni, elindultam a zsetonért, de a magyar szurkoló tábor ünneplése közben kissé nehézkes volt. Utólag is köszönet mindenkinek a szurkolásért.

 

 

 

 

 
VERSENYIDŐPONTOK
2018. December
HKSCPSV
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
<<   >>
 
FRISS HÍREK

"WINGS" DART CLUB a FACEBOOKON

 

  View Full Size Image

 
STEEL DARTS

         

       

 

 
SZÁMLÁLÓ
Indulás: 2007-11-11
 
TOP 100 DARTS

    

           Google  

 
TÁMOGATÓINK

          

  

 

 

 

 
MÉDIA
 
WIKIPÉDIA
 
KÜLFÖLDI LINKEK
 
MAGYAR KLUB LINKEK
 
9 NYILAS MAGYAROK
 
DOKUMENTUMOK
 
EDZÉSTERV - JÁTÉK
 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu