www.wingsdc.gportal.hu
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Klubvezető blogja
 
NEMZETI STEEL OB.
 
MAGYAR DARTS LIGA
 
CSAPATBAJNOKSÁGOK
 
WINGS WEEKEND
 
SZEZONONKÉNT
 
KIVÁLÓSÁGAINK
 
WINGS DART CLUB
 
WINGS UTÁNPÓTLÁS
 
EREDMÉNYEINK
 
FONTOS VERSENYEK
 
STEEL BAJNOKOK
 
VESZPRÉM MEGYE
 
FOTÓALBUM
 
WDC VIDEÓK
 
PDC VIDEÓK

 

 
2000. Ifjúsági aranyeső

 

„2000”

 

 

Ismét taroltunk a szokásos városi díjkiosztó ünnepségen, ahol Szöllősi Balázs, Dobos Tímea, Cziráki Zsuzsa kapott elismerést a felnőttek kategóriájában. Az ifjúságiaknál már szinte előre ki lehetett osztani a díjakat, mert Cziráki Gábor, Jánosik László és Kaufmann Krisztián mindig a legjobbak között szerepelt. Ezúttal is a miénk az Év klubja díj is.

A bárpultnál Kaufmann Krisztián és Tóth Viktor.

A tél folyamán kaptunk lehetőséget a klubhelyiségünk bővítésére. Ez megint nagyon sok munkával járt, de mindenképpen meg kellett lépnünk, mert apró klubunkat már évek óta kinőttük. Tulajdonképpen így is alig lett nagyobb, de legalább külön gyakorolhattak a „Buborékok”. A legnagyobb öröm az volt, amikor a gázfűtés bevezetésre került, mert így pillanatok alatt meleg lett, és nem kellett ölelgetni az olajkályhát, hogy „fürgüljön” fel végre.

Ez az év tulajdonképpen az átszervezés kezdetének éve volt, hiszen Dobos Tímea is lazított azon a rendkívül erős tempón, amit két évig megállás nélkül végigjátszott, valamint fiataljaink szép lassan kiöregedtek az ifik mezőnyéből, így mindenképpen váltani kellett a sikeres szereplés érdekében.

Ennek következtében elsősorban a megyei bajnokságokra, az országos ifjúsági bajnokságra, és a felnőtt országos csapatbajnokságokra fektettük a hangsúlyt.

 

A megyei sorozatokon szinte minden aranyérmet begyűjtöttünk. Elsősorban Cziráki Gábor és Kaufmann Krisztián teljesítménye emelkedik ki a mezőnyből, sőt Krisztián az év végi elszámolásnál hat kategóriában szerepelt dobogós helyen, így ő lett a 2000-es év legeredményesebb megyei sportolója.

A megyei steel bajnokságot Cziráki Gábor nyerte, míg a párosok vetélkedésén a Kaufmann Krisztián – Tóth Viktor kettős a harmadik helyen zárt. A nőknél Dobos Tímea ezúttal sem talált legyőzőre, míg az ifjúságiaknál Cziráki Gábor – Kaufmann Krisztián – Bieber Norbert volt a sorrend.

Softon Kaufmann Krisztián lett a végső győztes. A párosoknál a Cziráki – Kaufmann kettős verhetetlennek bizonyult.  Dobos Tímea némi meglepetésre csak az ezüstöt tudta elhozni ebben a kategóriában.

Nagyon meglátszott Cziráki Zsuzsa hiánya, ő sajnos a továbbtanulás miatt befejezte a játékot.

Az ifiknél ugyan az volt a sorrend, mint a steel szakágban, játékosaink nagyon nagy lépéselőnyben voltak a többiekkel szemben.

 

Mivel csapataink a második vonalban vívták nem könnyű mérkőzéseiket, addig a megyei csapatainknak meg kellett elégednie az ezüst és a bronzéremmel.  Ezekben a csapatokban szinte mindenki játszott, akinek időbeosztás is megengedte azt.

 Kaufmann Krisztián és Cziráki Gábor parádékozott ebben az évben a megyei, illetve országos utánpótlás bajnokságokon.

Az országos utánpótlás bajnokságokon mindent megnyertünk az ifjúsági kategóriában. Steel szakágban egyéniben Cziráki Gábor nyert, míg a párosoknál a Bieber Norbert – Kaufmann Krisztián kettős végzett az élen. A soft bajnokság utolsó fordulóját Zircen rendeztük, és itt dőlt el a bajnoki cím sorsa is. Cziráki Gábor és Kaufmann Krisztián küzdött az aranyért, és végül Krisztiánnak sikerült nyernie, aminek köszönhetően megnyerte a soft bajnokságot. Második Cziráki Gábor lett. Gábor a párosok versenyén vigasztalódhatott, hiszen Bieber Norbert párjaként ünnepelhette a bajnoki címet.

Nagyon sajnáljuk, hogy ebben az évben az utánpótlás csapatbajnokság elmaradt, mert játékosainknak ez volt az utolsó éve az ifik között, és nem mellesleg rendkívüli formában voltak, ami esélyt jelentett volna a bajnoki cím megszerzésére is. Sajnos nem így alakult.

 

A felnőtt csapatunk  a II. osztályban szerepelt, de még nem volt olyan erős, hogy merészebb terveket szövögethettünk volna. A tapasztalatszerzés volt ekkor a leglényegesebb szempont.  

 Egy nagyon jó női csapat: Kónya Beáta, Kautzky Anna, Dobos Tímea, Illés Renáta és Farkas Katalin.

Lányaink ismét a másodosztályban, de ezúttal már nem volt a bombaerős Soul D.C., így jogos volt az elvárás, hogy csapatunk bajnokként ünnepelhessen.  Csapatunk teljesen átalakult erre az évadra, hiszen Kautzky Anna, és Cziráki Zsuzsa is kivált az együttesből. Jött viszont Győrből Farkas Katalin, valamint Sopronból Illés Renáta és Kónya Beáta.

Ez a remek csapat kiharcolta az I. osztályba való kerülést, Kónya Beáta teljesítménye rendkívüli volt, de a többiek is sokat tettek a sikerért. Mindkét szakágban bajnokok lettünk.

 

A felnőttek női mezőnyében még sikerült a steel párosok versenyén a Dobos Tímea – Farkas Katalin kettős révén egy bronzérmet szerezni. Innentől kezdve több éven keresztül az országos egyéni bajnokságokon csak alkalmanként szerepeltünk, mivel nem ez volt az elsődleges célkitűzésünk. Mint a későbbik bizonyítják döntésünk helyesnek bizonyult, mert szépen fokozatosan építkeztünk, és ennek következtében értük a sikereinket is.

 

A nemzetközi porondon sem születtek különösebb eredmények sem az ifjúságiaknál, sem pedig a felnőtteknél. Dobos Tímea levezetésként még indult három nemzetközi versenyen, de ez már nem volt az igazi.

 

Második alkalommal rendeztük meg az országos steel bajnokságot II. Wings Köz-Víz Kupa néven. Mivel ez a forduló szeptemberben került megrendezésre, és a bajnokság V. fordulója volt, így nem tudtunk létszámnövekedést elérni, magyarul nem váltottuk meg a világot.

Ekkor döntöttünk úgy, hogy kizárólag akkor fogunk nagy versenyeket rendezni a továbbiakban, ha az klubunknak is nyereséget termel. Bár második versenyünket is nyereséggel zártuk, többet nem vállaltunk be országos fordulókat.

 

Eredmények, férfi egyéni: Port, férfi páros: Bozsok – Port, női egyéni: Kautzky, női páros: Kautzky – Bánhidy,….3. Dobos – Farkas Wings Köz-Víz, meglepetéspáros: Venkei – Horváth Zoltán /Wings Köz-Víz/.

 

A feltöltődés ideje következett!

 

 

 

 

 

 

 

 
VERSENYIDŐPONTOK
2017. Október
HKSCPSV
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
<<   >>
 
FRISS HÍREK

"WINGS" DART CLUB a FACEBOOKON

 

  View Full Size Image

 
STEEL DARTS

         

       

 

 
SZÁMLÁLÓ
Indulás: 2007-11-11
 
TOP 100 DARTS

    

           Google  

 
TÁMOGATÓINK

          

  

 

 

 

 
MÉDIA
 
WIKIPÉDIA
 
KÜLFÖLDI LINKEK
 
MAGYAR KLUB LINKEK
 
9 NYILAS MAGYAROK
 
DOKUMENTUMOK
 
EDZÉSTERV - JÁTÉK
 

ÚJRA NYITVA! ~FBLOG~ ÁLLATKÍSÉRLETEKTÕL MENTES A SMINKED? ~HAMAROSAN KREDIT NYEREMÉNY! TERMÉKTESZTEK!~FBLOG~ÚJRA NYITVA!    *****    Astropapa-iskolája mindenkit szeretettel vár és INGYENES TANÁCSOT AD minden kedves érdeklõdõnek!    *****    Supernatural - ODaát - 13. ÉVad - Extrák - Infók - ÉRdekességek - ODaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - ODaát    *****    A csillagjövõ oldalon,nem csak alacsonyak az árak, hanem a tanácsadás, teljesen ingyenes. Szeretettel várlak minden nap    *****    Új design! Az egyetlen magyar Olicity és a legaktívabb Zöld Íjász rajongói oldala! 6. évad & Arrowverse hírek!    *****    No.1 Christina Aguilera Fan Site - Minden ami X-Tina, minden héten újdonságok! Katt!    *****    TelenovelasWeb - Hírek, képek, videók, saját véleménnyel tarkított bejegyzések telenovellákról és a színészekrõl! Gyere!    *****    Hamarosan olvashatók lesznek az oldalamon az Asztro-tükör asztrológiai írásai, cikkei.    *****    Gesztenye, gesztenye, gesztenye... és egy álmos sün! Gyertek az októberi rétre Mályvával és Pipitérrel! Irány a Mesetár!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Ha te is a letisztult stílus híve vagy, nézz be hozzám! Smink, ruha, kritika //Style and Stuff// Style and Stuff//    *****    MINDEN HÓNAPBAN INGYENES G-PORTÁL SABLON! TELJESEN ÁTSZERKESZTHETÕ A LEGÚJABB KÓDOKKAL! Ne maradj le egyik hónapban sem!    *****    Rendeld meg az asztrológiai csomagok egyikét és teljesen ingyen megbeszélheted velem a kérdéseidet telefonon, skypeon!!!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film! Film!Film!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!    *****    A CSILLAGJÖVÕ OLDALON RENDKÍVÜLI AKCIÓK,LEHETÕSÉGEK.A MEGRENDELÉSEK UTÁN TELJESEN INGYENES KONZULTÁCIÓ,TANÁCSADÁS.VÁRLAK    *****    Õszi manókalandok a réten! Búcsúztassátok el ti is útra kelõ madarainkat Mályvával és Pipitérrel! Gyertek a Mesetárba!    *****    | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale |    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Infrashape Horizontal fittness stúdió Debrecen