www.wingsdc.gportal.hu
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Klubvezető blogja
 
NEMZETI STEEL OB.
 
MAGYAR DARTS LIGA
 
CSAPATBAJNOKSÁGOK
 
WINGS WEEKEND
 
SZEZONONKÉNT
 
KIVÁLÓSÁGAINK
 
WINGS DART CLUB
 
WINGS UTÁNPÓTLÁS
 
EREDMÉNYEINK
 
FONTOS VERSENYEK
 
STEEL BAJNOKOK
 
VESZPRÉM MEGYE
 
FOTÓALBUM
 
WDC VIDEÓK
 
PDC VIDEÓK

 

 
2006/07. Újabb sikerek

 

2006/07

  

Már többször eldöntöttük, hogy visszaveszünk a rengeteg versenyen való részvételtől, de csak elindultunk mindenhol, pedig ez igen nagy megterhelést jelentett.

  

Öt új taggal kezdtük az idényt. Zeitler Ferenc és Jánosi Szabolcs Noszlopról, míg Baka János, Pammer Tibor és Takács Sándor a szabadbattyáni klubból került hozzánk. Pammer Tibor volt az egyedüli csalódás , végül jelentős klubtartozással távozott. /Ezzel a tagdíjtartozással kapcsolatban hallottam meséket Budapesten nem is egy alkalommal, amik természetesen nem fedik a valóságot./

 

A megyei bajnokságokon tönkrevertük a mezőnyt, a megszerezhető nyolc aranyéremből hetet kasszíroztunk be. Ekkor még volt a férfi egyéni és páros bajnokságon kívül női és utánpótlás versenysorozat is.

Az ifjúságiak vetélkedésén mindkét szakágban Kőműves Sándor nyert, igaz Tax Tibi ezúttal csak a felnőttek között szerepelt. Ő nyerte egyébként a megyei steel és soft egyéni bajnokságokat, valamint Krisztiánnal a soft párosok versenyét is. A steel párosoknál a Polgár Gergely – Szakács Péter kettős örülhetett a bajnokság végén. A női mezőnyben Zeitler Dalma egy aranyat és egy ezüstöt tudhatott magáénak.

Csapatbajnokság nem volt, mivel az MDSZ-hez minden csapat besorolást nyert.

 

Utánpótlás játékosaink rendkívüli módon pörögtek, mindenhol ahol elindultak nagy veszélyt jelentettek az ellenfelekre.

Tax Tibin kívül többen is kiemelkedő teljesítményt nyújtottak az év folyamán.

Tibor nyerte a budapesti EDU ifjúsági versenyét, majd következett a Diákolimpia. A hat megszerezhető bajnoki címből hármat elhalásztunk a többiek elől. Véber Szabina az ifjúsági lányoknál, míg Tax Tibor a serdülő fiúknál, valamint Zeitler Dalma a serdülő lányoknál lett bajnok.

Természetesen megszerveztük szokásos Veszprém megyei Diákolimpiánkat is, ahol Tax Tibor megnyerte a versenyt, de jól szerepelt Kőműves Sándor és Zeitler Dalma is.

 

Kiegészítő versenyként mindkét szakágban  a téli szünetben a Mikulás Kupa szolgáltatta a gyakorlást.

 

 

A Mikulás kupa győztesei.

 

Az országos bajnokságokon is hullottak az érmek, Tax Tibi a steel bajnokságot, Kőműves Sasa a softot húzta be, míg kettőjük párosa a steel vetélkedésen diadalmaskodott. A lányoknál Dalma bizonyult ebben a verseny évadban a legjobbnak.

Rendeztünk a zirci Ifjúsági Központban országos utánpótlás Magyar Kupát mindkét szakágban, mely nagyon népszerű volt a srácok körében.  Taxi softon az első, míg steel-en a második helyen zárt.

Az utánpótlás játékosaink nemzetközi szereplése is elfogadható volt, több fronton is jól szerepeltek fiataljaink.

 

Bécsben WDF fordulón vettünk részt, ahol először az ifik szerepeltek, és mindjárt két érmet sikerült nyerni. Tax Tibi egészen a döntőig menetelt, de itt sajnos kikapott és ezüstérmet szerzett. Kőműves Sándor bronzérme meglepetés volt, de a kellemesebb fajtából. A felnőtteknél aztán Krisztián parádésan játszott, hiszen megnyerte a 16-os csoportját, és így a főágon folytathatta, mígnem az ötödik helyet szerezte meg. Ez azért  volt különösen  jó teljesítmény, mert a 30 fős magyar delegációból ő jutott a legtovább, és még szép pénzdíjat  is kapott.

 

 

Taxi ezüst, Sasa bronzérmet nyert Bécsben. 

 

Már írtunk az EDU utánpótlás versenyről, ahol Tibor nyert, de ezen a versenyen volt még egy bronzunk Szakács Péter révén is.

 

St.Pöltenbe úgy járunk, mint haza, tehát újabb versenyen vettünk részt. A felnőtt mezőnyben Krisztián és Tibor is túljutott a csoportján, de végül a 17. hellyel meg kellett elégedniük.

Az ifiknél Tax már a negyedik versenyét nyerte az osztrák városban, ha jól tudom ennyi győzelmet egy ifi sem aratott eddig. Valószínűleg ő lesz az örökös bajnok ezzel a teljesítménnyel.

 

A budapesti WDF fordulón Dalma a nők között szerzett egy kilencedik helyet, míg Kőműves Sanyi bekerült az ifjúsági  döntőbe, és ezüstérmet szerzett.

Nagy örömünkre szolgált, hogy Sasa kezd végre magára találni. Ez az év mindenképpen jó volt a számára, de még mindig maradt benne valami.

 

Prágában volt az EDU soros Európa bajnoksága. Több játékosunk is utánpótlás válogatott lett, így Kőműves Sándor, Zeitler Dalma és Jaksics Gábor is. Mint ismeretes Taxi kéztörése miatt kimaradt a csapatból, pedig ő volt a címvédő. Nem volt túl erős a mezőny mégis küszködés volt számunkra ez a verseny. Kőműves Sanyi negyedik helye lehetett volna a vigasz, de benne is sokkal több volt. Az örömet Darányi Zoli aranyérme jelentette.

 

 

Kafu, Dalma és Sheriff a prágai EDU-n.

 

Négy felnőtt és négy ifjúsági játékosunk indult a klagenfurti WDF pontszerző versenyen. 136 induló. Kafu és Tibi összekerültek. Ezúttal Krisztián ment tovább egészen a főtábláig. A bécsi verseny után ismét a legjobb 16 között. Sajna Bezzeg Nándi jött, de így sem kellett szégyent vallani a kilencedik hellyel.

Az ifijeink nem nagyon parádéztak, de Tibornak azért sikerült egy bronzérmet elcsípnie.

 

A soft I. osztályban csapatunk bent maradt a legjobbak között, de legnagyobb bánatunkra a steel nem sikerült. A rájátszásban a Sport Hotel csapatával játszottunk, de Tax Tibor ballagása miatt nem szerepelhetett csapatunkban, így sajnos kiestünk. Hála istennek innentől kezdve minden megváltozott, mert két éven belül megnyertük a másod osztályt, majd pedig nyertünk a Kiemelt bajnokságon is, így utólag már nem nagyon foglalkozunk azzal a kieséssel.

 

 

Polgár Gergely, Kecskés Imre, Kaufmann Krisztián és Zeitler Ferenc a steel rájátszás alkalmával. 

 

2007 elején klubunk meghívására a bécsi illetőségű Bad Boys Dart Club játékosai vendégeskedtek nálunk. Az osztrák csapatból Martin Kurecka is elfogadta a meghívást, így fiatal csapatunk tagjai többször is játszhattak a kiváló játékossal. Ekkor vetődött fel bennünk - elsősorban Krisztián unszolására - hogy próbáljuk meg leigazolni. Rövid tárgyalások után sikerült megegyezni, és úgy tűnik nagyon jól jártunk vele.

 

Az év végével több játékosunk távozott, de többen érkeztek is egyesületünkbe.

 

 

 

 

 
VERSENYIDŐPONTOK
2017. Április
HKSCPSV
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
<<   >>
 
FRISS HÍREK

"WINGS" DART CLUB a FACEBOOKON

 

  View Full Size Image

 
STEEL DARTS

         

       

 

 
SZÁMLÁLÓ
Indulás: 2007-11-11
 
TOP 100 DARTS

    

           Google  

 
TÁMOGATÓINK

          

  

 

 

 

 
MÉDIA
 
WIKIPÉDIA
 
KÜLFÖLDI LINKEK
 
MAGYAR KLUB LINKEK
 
9 NYILAS MAGYAROK
 
DOKUMENTUMOK
 
EDZÉSTERV - JÁTÉK
 

Blogger Közösség Facebookon a szerkesztõknek (ismerkedés, vélemények, tanácsok) - Csatlakozz :)    *****    Szeretnék titeket egy játékra hívni,semmi mást nem kell tenned,csak ez a weboldalon jellentkezni: jegvirag.gportal.hu    *****    Keress pénzt ingyen! Napi 2-4 dollár!    *****    Bidista.com    *****    Leighton Meester - Infók és érdekességek Leighton új sorozatáról - Gossip Girl - Leighton Meester - Cikkek, érdekességek    *****    Rendszeres havi stabil jövedelmet biztosító internetes otthoni munkák!    *****    A nemrég nyílt új oldalon még egyelõre nincsen sok dolog, de azért már találsz pár olvasnivalót! Gyere nézz be hozzánk!!    *****    MAGYARORSZÁG LEGNAGYOBB DEMI LOVATOVAL FOGLALKOZÓ HONLAPJA! NAPONTA FRISSÜLÕ HÍREK, CIKKEK, KÉPEK! DEMI LOVATO HUNGARY!    *****    Adóbevallás - hamarosan közeledik az adóbevallás határideje Május 22    *****    Családi pótlék utalás 2018    *****    Brutal Wonderland~ Álarcoshölgy blogja. #kritika #graphics #cikkek #filmek #webkritika #érdekességet katt katt    *****    "Egyetlen döntés, és szabad lehetsz." Magyarország egyetlen Tobias Eaton/Négyes rajongói oldala! Nézz be! :)    *****    BOOKFANCLUB -> A könyvek birodalma elvezet a képzelet csendes világába! <- BOOKFANCLUB    *****    Húsvéti játékok! Gyere, és játssz velünk te is! Húsvéti játékok! Gyere, és játssz velünk te is! Húsvéti játékok!    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Kvízverseny - Nyeremények - Charmed - Itnerjúk - Cikkek - Érdekességek - Charmed - Bûbájos    *****    NFfriend! Két különc lány youtube csatornája. Gyere less be és ha van kedved iratkozz fel! Puszi    *****    Silhouette FRPG - Érdekel a szerepjáték? Szereted a The Vampire Diariest vagy a The Originalst? Kattints!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE!    *****    ketkes.com    *****    Miért fizetnél érte, ha KÖLTSÉGEK NÉLKÜL IS tanulhatod az Asztrológiát!