www.wingsdc.gportal.hu
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Klubvezető blogja
 
NEMZETI STEEL OB.
 
MAGYAR DARTS LIGA
 
CSAPATBAJNOKSÁGOK
 
WINGS WEEKEND
 
SZEZONONKÉNT
 
KIVÁLÓSÁGAINK
 
WINGS DART CLUB
 
WINGS UTÁNPÓTLÁS
 
EREDMÉNYEINK
 
FONTOS VERSENYEK
 
STEEL BAJNOKOK
 
VESZPRÉM MEGYE
 
FOTÓALBUM
 
WDC VIDEÓK
 
PDC VIDEÓK

 

 
2009/10. Új utakon

 

 

2009/10

Ebben a szezonban megkezdtük második 15 évünket. Nagy változtatást eszközöltünk azzal, hogy a soft szakágunkat teljes mértékben felszámoltuk. Történt ez elsősorban az idő, másodsorban pedig a pénz miatt. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy többé nem fogunk gépre játszani.

A szezon első sikereit a Veszprém Megyei Darts Szövetség által rendezett steel bajnokságon érték el játékosaink. Zeitler Ferenc újonc válogatott játékosként nyerte meg a sorozatot, Freili Tamás első idényében bronzérmet szerzett, míg Ifjú Róbert negyedik helye is elismerésre méltó. Az egy fordulós steel versenyen a Virág Gábor/Zeitler Ferenc és az ifj. Kőműves Sándor/ Tax Tibor kettős is a harmadik helyen zárt. Az ifjúságiak vetélkedésén Pomper Adrián egy ezüstéremmel lett gazdagabb.

Utánpótlás játékosaink szép sikereket arattak.

Az utánpótlás játékosaink indultak az országos bajnokságokon, valamint egy-két külföldi megmérettetésen. A megfogyatkozott létszám mellett sajnos már az eredmények sem voltak a régiek, de nem versenyzőink tudása kopott meg, hanem nagyon sokat fejlődött az utánpótlás mezőny az utolsó két évben. Ettől függetlenül nem zártunk érem nélkül, hiszen Tax Tibor egy harmadik, míg Zeitler Dalma egy második helyet szerzett steel egyéniben, amit a Kőműves Sándor – Tax Tibor duó egy újabb ezüsttel toldott meg a párosok vetélkedésén. A megyei Diákolimpián Kőműves Sándor és Zeitler Dalma diadalmaskodott, de ezt az országos versenyen nem tudtuk megismételni.

Taxi és Kisköme jól szerepeltek az utánpótlás fordulókon.

Még a nemzetközi porondon is akadtak nem lebecsülendő sikereink! Tax Tibi nyerte a WDF klagenfurti versenyét.  Pomper Adrián a bécsi WDF ifjúsági versenyen a dobogó harmadik fokára állhatott fel. Zeitler Dalma utolsó válogatottságát egy bronzéremmel tette felejthetetlenné, mert a németországi ifjúsági Európa Kupán Végső Adrienn társaként bronzérmet szerzett, és ezzel megismételték tavalyi sikerüket.

Dalma nemzetközi sikerrel zárta utánpótlás pályafutását.

Nagyon intenzívek voltak klubunkban az edzések is. Péntekenként Házibajnokságot, Völgyi Sándor Emléktornát, és Steel Liga fordulókat rendeztünk, ahol nagy csatát vívtak klubtagjaink egymás ellen. Ezúttal Krisztiánnak sikerült a legjobban a szezon, mivel mindhárom vetélkedést az első helyen fejezte be.

Második alkalommal rendeztük meg a "Wings" Weekend Sportnapot, ami bizonyította létjogosultságát - Ifjú Róbert és csapatunk nyert -, így ez egy évente megrendezett vetélkedés lesz a meghívott egyesületek játékosai között.

Mivel bevállaltunk 12 Liga fordulót, így tulajdonképpen pótolva lettek a kiesett soft versenyek. Nagy létszámra számítottunk, de a Veszprém megyei játékosok elmaradása miatt ez nem teljesülhetett. A sorozatot a győri és székesfehérvári játékosok részvétele mentette meg, amit végül is Kaufmann Krisztián nyert meg. Az MDL döntőjében Krisztián játszott a legjobban, és ötödikként végzett.

Kaufmann K., Rucska, Tax volt a sorrend a Közép-Dunántúli Ligán.

Négy fővel vágtunk neki a Nemzeti steel bajnokság versenysorozatának. Kaufmann Krisztián, Tax Tibor, Virág Gábor és Zeitler Ferenc mellett azonban a visszatért Baka János is beugrott egy-egy fordulóra. Nagy sikert értünk el, hiszen Krisztián végig a bajnoki címért harcolva végül a második helyet szerezte meg. Természetesen ez eddigi legnagyobb hazai sikere. Remek volt Zeitler Ferenc is, aki az előkelő nyolcadik pozíciót tudhatja magáénak. Tax Tibor a 11. helyen végzett. A párosok vetélkedésén az utolsó fordulónak köszönhetően bronzérmet nyert a Kaufmann - Tax kettős, míg a Virág - Zeitler duó a nyolcadik helyen zárt.

Az év talán legfontosabb vetélkedésén a Kiemelt steel csapatbajnokságon a csoportkör megnyerése után megvédtük tavaly szerzett bajnoki címünket. Ez egy nagyon nagy tett volt játékosainktól, amiért minden elismerést megérdemelnek. A Freili Tamás, Kaufmann Krisztián, ifj.Kőműves Sándor, Martin Kurecka, Erich Stadler, Szöllősi Balázs, Tax Tibor, Zeitler Ferenc összetételű egység második bajnoki címét könyvelhette el.

Megvédtük Kiemelt steel bajnoki címünket!

Két játékosunk a bajnokságon nyújtott remek eredményeinek köszönhetően - Kaufmann Krisztián és Zeitler Ferenc - meghívást kapott a válogatottba, így részt vehettek a Pécsett megrendezésre kerülő Spring Cup 2010-es sorozatán. Ez mindig büszkeség egy egyesület számára. A magyar férfi és női válogatott történelmet írt a baranyai megyeszékhelyen, hiszen a Tavasz Kupa 24 éves történetében először állhattak fel a dobogó harmadik fokára mindkét magyar gárda. Kaufmann K. és Zeitler is tevékeny részese volt a jó eredményeknek. Krisztián egyik nagy vágya teljesült azzal, hogy kedvencével /Joey ten Berge/ játszhatott. Az már csak hab volt a tortán, hogy a mérkőzés Kafu győzelmével ért véget.

Kafu, Martin és Sheriff a Spring Cup-on.

Hat fővel képviseltettük magunkat a szokásos St.Pölteni tornán. Ezúttal már nem voltak ifjúsági versenyzőink. A párosok vetélkedését a Kaufmann Krisztián - Tax Tibor kettős nyerte, míg az ötödik helyen Freili Tamás és Zeitler Ferenc végzett. Az egyéniben a legjobban Kaufmann K. és Tax Tibor szerepelt a kilencedik hely megszerzésével.

St.Pöltenben nem ez volt az első sikeres szereplésünk.

Sikeres volt a XII. Hungarian Open WDF-BDO pontszerző versenye is. Kaufmann Krisztián és Tax Tibor is a főtáblára került, ahol Kafu az ötödik, Taxi pedig a kilencedik helyen fejezte be az egyéniek vetélkedését. Freili Tamás és Zeitler Ferenc a 33. helyen fejezte be a versenyt. Zeitler Ferenc a Seiorok versenyén bronzérmet érdemelt ki.

Felnőtt játékosaink a Bécsben megrendezett fordulón is jól játszottak, hiszen Ifjú Róbert, Kaufmann Krisztián és Tax Tibor is megnyerte csoportját és a főtáblára került. Végül Tax Tibi ötödik helye volt a legjobb eredményünk, de a két kilencedik pozícióért sem kellett szégyenkeznünk!

Bécsben szívesen versenyzünk.

A bécsi Margareten Open idei versenyén négyen szerepeltünk. A nagyon erős mezőnyben Freili Tamás és Tax Tibor szerepelt a legeredményesebb.

Kaufmann Krisztián révén sikerült egy Európa Kupa győzelmet is elkönyvelni. A Vasas SC. kölcsönjátékosaként a svájci Leukerbad-ban megrendezett EDU klubcsapatok „B” kategóriás versenyén aranyérmet szerzett. Teljesítményére nem lehetett panasz, hiszen 14/2-es mutatóval segítette a remek fővárosi együttest a győzelemhez.

Kafu a Gilde D.C. után a Vasas SC. csapatával a dobogó tetején.

Összességében egy mozgalmas szezont tudhatunk magunk mögött. Játékosaink minden dicséretet megérdemelnek. Gratulálunk!

 

 

 
VERSENYIDŐPONTOK
2017. Július
HKSCPSV
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
<<   >>
 
FRISS HÍREK

"WINGS" DART CLUB a FACEBOOKON

 

  View Full Size Image

 
STEEL DARTS

         

       

 

 
SZÁMLÁLÓ
Indulás: 2007-11-11
 
TOP 100 DARTS

    

           Google  

 
TÁMOGATÓINK

          

  

 

 

 

 
MÉDIA
 
WIKIPÉDIA
 
KÜLFÖLDI LINKEK
 
MAGYAR KLUB LINKEK
 
9 NYILAS MAGYAROK
 
DOKUMENTUMOK
 
EDZÉSTERV - JÁTÉK
 

Hûsölj a nyári melegben egyedi módon - nézz jégkorong meccset! Nem tudod, hol kezdd? Adok pár tippet! ^^    *****    STITCHERS - Gyere és ismerd meg a Freeform csatorna sorozatát és annak színészeit! Épp San Diego Comic-Con lázban égünk!    *****    Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!    *****    INGYENES HOROSZKÓP ELEMZÉS, ASZTROLÓGIA OKTATÁS! CSAK REGISZTRÁLNOD KELL!    *****    Re-Startoltunk! Egy SZEREPJÁTÉK, amelybe bármikor becsatlakozhatsz! Légy te is H&#245;s! H&#245;sregék RPG    *****    Erdõszéli tudósítónk jelenti: Marculábi cica éjszakai felfedezõútra indult! Gyertek ti is! Részletek a Mesetárban!    *****    Születési horoszkóp 1000 Ft. 3 év elõrejelzés 1000 Ft. Párkapcsolati elemzés 1000 Ft. Óriási nyári akció csak nálam!!!    *****    Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lor    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Re-Startoltunk! Egy SZEREPJÁTÉK, amelybe bármikor becsatlakozhatsz! Légy te is Hõs! Hõsregék RPG    *****    Filmek itt!    *****    Ha szeretsz filmet nézni klikk ide! Klikk klikk    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    Megújult külsõvel vár Magyarország egyetlen Olicity rajongói lapja! Mindennap friss hírek a sorozatról és a párosról!    *****    Készítsd el saját horoszkópod ingyen,csak kattints!Fantasztikus akciók a fõoldalon,ezt nem szabad kihagyni! Látogas meg!    *****    BLOG, STORYK, KRITIKÁK, BESZÁMOLÓK, KEDVENCEK, DIVAT, SZÉPSÉGÁPOLÁS, LAKBERENDEZÉS, MINDEN AMI EGY BLOGRA KELL!    *****    Nyári akció,minden horoszkóp megrendelés 1000 Ft. Rendelj most szeretteidnek ajándék horoszkópot.Várlak az oldalamon!    *****    Gréti. 23. ExmisszusGyakornok. Jégkorong. Ottawa Senators. Jean-GabrielPageau. ErikKarlsson. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Azt mondják, hogy amikor egy fõnix meghal, a hamvaiból egy sokkal szebb, sokkal erõsebb madár születik&#8230;    *****    Fantasztikus nyári akció,minden horoszkóp megrendelés 1000 Ft. Rendelj most szeretteidnek ajándékot.Várlak az oldalamon!