www.wingsdc.gportal.hu
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Klubvezető blogja
 
NEMZETI STEEL OB.
 
MAGYAR DARTS LIGA
 
CSAPATBAJNOKSÁGOK
 
WINGS WEEKEND
 
SZEZONONKÉNT
 
KIVÁLÓSÁGAINK
 
WINGS DART CLUB
 
WINGS UTÁNPÓTLÁS
 
EREDMÉNYEINK
 
FONTOS VERSENYEK
 
STEEL BAJNOKOK
 
VESZPRÉM MEGYE
 
FOTÓALBUM
 
WDC VIDEÓK
 
PDC VIDEÓK

 

 
2008/09. A csúcson

 

 

 

2008/09

 

A 2008/2009-es szezonban tovább folytattuk jó szereplésünket a klub egészét tekintve.

 

Osztrák barátaink elfogadták meghívásunkat, és remek két napot töltöttünk el együtt. Az első nap a játéké volt, míg a második napon városunk nevezettességével ismerkedtek. A megegyezés szerint hagyományos lesz klubjaink találkozója.

 

Jó barátság alakult ki a St.Pölteni és klubunk között.

 

A Diákolimpia vetélkedéseken országos szinten nem sikerült bajnokságot nyernünk, de a megyében az általunk megrendezett játékokon - amit Zircen a Reguly Antal általános iskola tornatermében bonyolítottunk le – két aranyat is begyűjtöttek játékosaink Tax Tibor és Zeitler Dalma révén.

 

Ifjúsági játékosaink a megyei sorozaton is elindultak, és egyetlen érmet sem engedélyeztek másnak sem az egyéniben, sem pedig a párosok vetélkedésén. Az éremgyűjtők: Tax Tibor, Kőműves Sándor, Pomper Adrián, Varga Marcell, Szakács Péter és  Eszlinger János voltak.

 

Az országos utánpótlás versenyeken évek óta tartó egyeduralmunk megszakadt ugyan, de ez nem von le semmit sem fiataljaink korábbi sikereiből. Egyetlen aranyat sikerült szereznünk Zeitler Dalma révén, tehát ő védte meg a „mundér” becsületét. Az aranyérmen kívül egyébként sikerült szép dobogós helyezéseket elérni, ezért is nem keseredtünk el túlságosan.

Kőműves Sándor, Szakács Péter, Tax Tibor és Zeitler Dalma így is a magyar utánpótlás élmezőnyéhez tartozik.

  

A felnőtteknek is voltak gondjai ebben a szezonban, hiszen Krisztián munkahelyi elfoglaltsága nem várt helyzeteket teremtett. Nem csak egyéniben, de a párosoknál is hiányoztunk fordulókról, így lehetetlen volt megismételni az előző év sikereit. Ettől függetlenül Krisztián a soft II. osztályban harmadik lett úgy, hogy két fordulón nem tudott rajthoz állni.

A steel országos bajnokságon Tax Tibor negyedik helye pedig nagyon dicséretes teljesítmény.

 

A csapatbajnoki küzdelmek során softon a külföldiek nélkül az ötödik helyen végeztünk, míg a steel szakágban remek játékkal megnyertük a magyar bajnokságot, és ezzel a sikerrel klubunk legnagyobb eredményét érték el játékosaink. Ehhez a sikerhez kellett a két osztrák Martin Kurecka és Erich Stadler is, de Kaufmann Krisztián, ifj. Kőműves Sándor, Szöllősi Balázs és Tax Tibor nagyon jó alapembereknek bizonyultak.

 

 

A Kiemelt steel csb. megnyerésével klubunk a csúcsra ért.

 

Kafu, Martin, Eric, Taxi és Sas II. a kupával. 

 

A hazai versenyek mellett nagyon nagy hangsúlyt kaptak a nemzetközi megmérettetések, hiszen mindenképpen tovább kell lépni a fejlődés érdekében. Meg is volt az eredménye ezeknek a versenyeknek, mert minden alkalommal tudtak valami pluszt nyújtani játékosaink, és így az eredményesség sem maradt el.

 

Klagenfurtban két gépkocsival érkeztünk, és megint jól szerepeltünk. Az ifiknél ezúttal Szakács Péter hozta el az első helyet, de a többiek a várakozásnak megfelelően szerepeltek.

 

A budapesti WDF fordulón Tax Tibor a második helyet szerezte meg a tavalyi arany után, míg Pomper Adrián bronzérmet szerzett.

 

A St.Pölteni szokásos versenyünkön nem sikerült ugyan a címvédés, de Varga Marcell nagyon jól játszva ezüstérmet szerzett, míg a dobogó harmadik fokára Vörösházi Gábor állhatott fel.

 

Vörösházi Gábor és Varga Marcell St.Pöltenben.

 

Igen nagy várakozással tekintettünk az soft EB és VB elé, ami első ízben került együtt megrendezésre. A horvátországi Zadar városában eltöltött egy hét hozott jó, és kevésbé jó eredményeket is, de az igazat megvallva maradt bőven hiányérzetünk. A VB-n Taxi második helyezése csodálatos eredmény, mivel azon a napon a svájci fiút nem lehetett legyőzni. Az EB-n viszont sem Zeitler Dalma, sem pedig Tax Tibor nem tudott maradandót alkotni, de ez az utolsó napon már nem is volt annyira elvárható, hiszen fiataljaink a hét folyamán számos felnőtt versenyen is a gépek elé álltak.

 

Hollandiában került megrendezésre a WDF Európa Kupa, ahol Kőműves Sándor, Tax Tibor és Zeitler Dalma is bekerült az utánpótlás válogatottba. A rendkívül erős mezőnyben fiataljaink becsületesen küzdöttek, és nem vallottak szégyent. A budapesti játékosokkal remekül kiegészítették egymást. Ez a verseny volt az utolsó lehetősége Kőműves Sándornak és Tax Tibornak is, mivel korosztályukból kiöregedtek.

 

A WDF EK-ra utazó utánpótlás válogatott keret itt még civilben az országos díjkiosztón.

  

Ha WDF, akkor folytassuk Bécsben. Ezúttal Kőműves Sándornak sikerült felállni a dobogó legmagasabb fokára, de jól teljesített Pomper Adrián és Vörösházi Gábor is.

 

Egy laza ifjúsági verseny Bécsben. A Margareten Open keretein belül megrendezett versenyen Kőműves Sándor ezüst, míg meglepetésre Zeitler Dalma bronzérmet nyert.

 

Az ifikhez hasonlóan a felnőttek is kitettek magukért ebben a szezonban.

A zadari klubcsapatok Európa Kupáján ezúttal a Gilde csapatában Kaufmann Krisztián mellett Tax Tibor is kezdő volt, és az erős mezőnyben végül a negyedik helyet szerezték meg.

A magyar nemzeti csapatba Tax Tibor kapott meghívást – Krisztiánnal a csapatvezető megengedhetetlen módon viselkedett -, és a csapatok vetélkedésén a negyedik helyen zártak.

Egyéniben Krisztiánnak az 501 Openen szerzett kilencedik helye, valamint Dalma párosban elért hetedik pozíciója nagyon jó teljesítmény.

 

 

A Gilde D.C. "B" kategóriás csapata két zircivel.

 

A bécsi barátainknál megrendezett Margareten Open legnagyobb élménye Krisztián játéka volt. Sorra győzte le osztrák válogatott ellenfeleit, és végül az ezüstérmet sikerült megszereznie.

  

Ez az év volt a 15. klubunk életében, és ennek keretében több barátságos versenyt is rendeztünk, majd elkezdtük új sorozatunkat a „Wings” Free  Weekend elnevezésű sportnapot, ahol az első alkalommal csapatunkon kívül öt meghívott vendégcsapat is részt vett. Ez a rendezvény minden évben egyszer lebonyolításra kerül, ahol minden alkalommal újabb csapatok bevonását tervezzük.

 

A dudari csapat egy barátságos mérkőzésen. Balról az első Kecskés László, és a második Cserkész Ferenc azóta igazolt játékosaink.

  

Voltak barátságos mérkőzéseink, nálunk vendégeskedtek a kiskunhalasi Darts Club játékosai, rendeztünk megyei és utánpótlás fordulókat, lehetőséget biztosítottunk a Vakok és Gyengénlátók Egyesületének bajnokságuk megrendezéséhez, és volt házibajnokságunk is. Volt rengeteg edzésünk, és temérdek versenyünk.

 

Nehéz szezon volt, mindenki rászolgált a megérdemelt pihenésre.

   

 

 
VERSENYIDŐPONTOK
2017. December
HKSCPSV
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
<<   >>
 
FRISS HÍREK

"WINGS" DART CLUB a FACEBOOKON

 

  View Full Size Image

 
STEEL DARTS

         

       

 

 
SZÁMLÁLÓ
Indulás: 2007-11-11
 
TOP 100 DARTS

    

           Google  

 
TÁMOGATÓINK

          

  

 

 

 

 
MÉDIA
 
WIKIPÉDIA
 
KÜLFÖLDI LINKEK
 
MAGYAR KLUB LINKEK
 
9 NYILAS MAGYAROK
 
DOKUMENTUMOK
 
EDZÉSTERV - JÁTÉK
 

Alicia Vikander - A legbiztosabb magyar forrásod az Oscar-díjas színésznõrõl! Képek, cikkek, hírek, minden egy helyen!    *****    -----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints