www.wingsdc.gportal.hu
BEJELENTKEZÉS
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Klubvezető blogja
 
NEMZETI STEEL OB.
 
MAGYAR DARTS LIGA
 
CSAPATBAJNOKSÁGOK
 
WINGS WEEKEND
 
SZEZONONKÉNT
 
KIVÁLÓSÁGAINK
 
WINGS DART CLUB
 
WINGS UTÁNPÓTLÁS
 
EREDMÉNYEINK
 
FONTOS VERSENYEK
 
STEEL BAJNOKOK
 
VESZPRÉM MEGYE
 
FOTÓALBUM
 
WDC VIDEÓK
 
PDC VIDEÓK

 

 
2007/08. Kiemelkedő év

 

 

2007/08

 

 

 

Fennállásunk óta nagyon sok sikeres évet produkáltak játékosaink, de a 2007/2008-as évad minden tekintetben kiemelkedő volt.

 

Változások is voltak a csapatunk összetételét illetően, hiszen Zeitler Ferenc saját klubot alapított.

 

Rendeztünk megyei versenyeket az utánpótlásnak és a felnőtt mezőnyben is de  ez az egy olyan esemény volt, ami beárnyékolja nagyszerű évértékelésünket.

 

„Minden a legnagyobb rendben ment, míg nem 2008 tavaszán az egyik megyei forduló alkalmával sajnálatos módon két játékosunk, valamint egyik megyei klub több játékosa nem bírt magával. Olyan események zajlottak a teremben - ahol utánpótlás korú fiatalok is versengtek - ami még a kocsmába sem való. A tűrhetetlen események miatt lemondtam a VMDSZ elnöki posztjáról, és kitiltottam a megyei felnőtt versenyeket a klubból. A vidéki játékosokkal nem foglalkoztam, de érvényes  szerződéssel bíró  játékosainkat elengedtük, ami jó döntésnek bizonyult. Az idő igazolta, hogy jól döntöttünk.

Volt ugyan két  klubvezető, aki hetet havat összehordott mindenhol – annak ellenére, hogy jelen sem voltak az eseményen -, de ezekkel a sporttársakkal már nem foglalkozom!”

 

A megyei és országos utánpótlás további fordulói is a zirci Ifjúsági Központban lettek lebonyolítva, ahol a felnőtteket nélkülözve már megfelelőek a körülmények.

 

Szokásunkhoz híven megrendeztük a Veszprém Megyei Diákolimpiát is, ahol a serdülőknél Vörösházi Gábor, míg az ifjúságiaknál Tax Tibor hódította el a trófeákat.

A megyei ifjúsági steel bajnokságot Varga Marcell nyerte meg. A felnőtteknél három arany került a vitrinünkbe, mivel steelen Kaufmann Krisztián, softon Kovács Balázs, valamint a soft párosok versenyén az ifj.Kőműves Sándor – Szakács Péter kettős nyert.

 

Az országos utánpótlás versenyek jól sikerültek ugyan, de maradt bennünk hiányérzet a sok megosztott helyezés miatt. A steel szakágban a lányoknál Zeitler Dalma, a fiúknál pedig Tax Tibor szerzett bajnoki aranyat. Softon Szakács Péter lett a bajnok, míg mindkét szakág páros vetélkedésen a Szakács Péter – Tax Tibor duó került ki győztesen.

Az eredmények az ifjúsági válogatott szempontjából voltak rendkívül fontosak, így Szakács Péter, Tax Tibor és Zeitler Dalma méltán kerültek beválogatásra.

 

Ha már az utánpótlásnál tartunk, akkor nézzük meg, mit is értek el a srácok a nemzetközi versenyeken!

Klagenfurt WDF. Évek óta szerepelünk WDF utánpótlás versenyeken de még nem sikerült nyernünk. Sajnos most sem sikerült. Magas létszám jellemezte a versenyt, sok remek játékossal és persze holland fiatalokkal. Tibor jól küzdött, de ezúttal meg kellett elégednie a bronzéremmel.

 

Tax Tibi és Zeitler Dalma indulhatott a WDF hollandiai Világ Kupa viadalán, ahol Tibor pályafutása legnagyobb sikerét érte el azzal, hogy megnyerte a rendkívül nehéz versenyt.

Ilyen érzés, mint az élő internetes közvetítés alatt ért bennünket, talán csak az umagi EB győzelem himnusza alatt történt. Hihetetlen, kimondhatatlan érzés volt.

A további versenyeken Dalma és a két fiatal párosa is tisztességesen helytállt.

 

 

Taxi Raymond van Barneveld és Gyalai Rómeó társaságában.

 

St.Pölten következett. Tax Tibi felnőtt versenyen vett részt, de nekünk nyerni kellett, hogy folytassuk a hagyományokat. Szakács Péter szépen araszolva előre győztesként fejezte be a vetélkedést, de remek volt Kőműves Sándor is.

 

 

Szakács Péter St.Pölten győztese.

 

Ismét WDF, de ezúttal Budapest. Hol is kell nyerni, ha nem idehaza. Hatalmas mérkőzésen Tax Tibi legyőzte Darányi Zolit, és megnyerte a fordulót. Persze nem csak a fordulót, az angliai kvalifikációt is a Winmau Mastersre. /Sajnos az más kérdés, hogy az út meghiúsult a pénz hiánya miatt! Szomorú!/ Dalma a nőknél remekelt.

 

 

 Két kupa a budapesti WDF-ről.

 

Még vége sincs az egyiknek, már jön a következő utánpótlás rendezvény. Nem voltunk kirobbanó formában, így nem is sikerült az olaszországi Caorle városában lebonyolított EDU EB-n a jó szereplés. Első ízben került sor 15 és 18 évesek versenyére, de rajtunk ez sem segített.

Szakács Péter szerepelt a 18 évesek között a legjobban a maga ötödik helyével. Zeitler Dalma éppen csak lemaradva a dobogóról a negyedik lett, míg a 15 évesek versenyén Varga Marcell végzett a hetedik helyen.

 

 

Utánpótlás csapatunk a caorlei EB-n.

 

Mint jelent egy utánpótlás világbajnoki cím? Hát azt, hogy Tax Tibi meghívást kapott a Lakeside Country Clubba, ahol Anglia válogatottja játszott a Európa válogatottal. Tibor sem nyert a két mérkőzésén, de ez nem számított, hiszen ő volt a magyar játékosok közül az első, aki a Darts sport „szentélyében” felléphetett. A hihetetlen fellépés mellett az első repülőút is nagy élmény volt ifjú világbajnokunknak.

 

És még mindig nincs vége. Irány Wales, a WDF Európa Kupájára. Az egész Európai élmezőny jelen van, játékosaink nem játszanak alárendelt szerepet. A csapatban Szakács Peti, egyéniben Tax Tibi szerepelt jobban, míg Dalma teljesítménye is remek, főleg a páros ötödik helye említésre méltó.

 

Az egész évadot tekintve elmondhatjuk, hogy fiataljaink felnőttek a feladathoz, és ez látszani fog a következő sorokban is, ahol a felnőtt versenyek kerülnek bemutatásra.

 

Ez volt az első szezon, amikor játékosaink elindultak az országos felnőtt bajnokságok fordulóin is. A steel szakágban Tax a IX., Kaufmann  XII. helyen zárt. A párosok versenyén ezüstérem a Kaufmann – Tax kettősnek, míg Zeitler Dalma bronzot nyert a nők között.

Softon még jobb eredmények. Kaufmann a „B” ligában második, Tax a harmadik, míg Virág Gábor a hatodik. Kaufmann – Tax  párosa ebben a szakágban a negyedik. Zeitler Dalma ötödik, míg párosban második.

 

Szép eredmények ezek! És ezeknek az eredményeknek köszönhetően hárman - Kaufmann Krisztián, Tax Tibor, Zeitler Dalma - bekerültek a felnőtt válogatottba. Irány Ausztria – Spring Cup! Mindhárman megállták a helyüket, nagyszerűen játszottak. Dalma a magyar csapat legeredményesebb női játékosa lett.

 

Krisztián az EDU EB-re is meghívást kapott, és pályafutása legnagyobb formáját mutatta ezen a rendezvényen. Völgyi Sanyi meghívására részt vett a székesfehérvári Gilde D.C. csapatával a klubcsapatok Európa Kupáján, ahol mérkőzést sem veszítve nagy része volt abban, hogy a csapat Európa Bajnok lett. A válogatottban is a legjobb volt, ami azért nagy meglepetéssel szolgált.

 

 

Krisztián Vincze Márkkal Caorleban.

 

Az országos csapatbajnokságoknak úgy indultunk neki az évad elején, hogy leigazoltuk a bécsi Bad Boys D.C. válogatott játékosát Martin Kureckát. Célunk steelen a Kiemelt osztályba kerülés, míg softon a biztos bent maradás.

 

 

Csapatunk 2007. decemberében.

 

Csapataink magabiztosan játszottak az egész bajnokság során. A Steel I. osztály megnyerése szinte kötelező volt, nem is volt gondunk. Softon jobban szerepeltünk a vártnál, és végül is nagy csatában sikerült egy ezüstérmet szereznünk.

Nagyon örültünk ennek az eredménynek, de maradt egy kis hiányérzetünk is.

Minden esetre a Kaufmann – Kecskés - Kovács – Kurecka – Tax – Virág összetételű csapatunk eddigi legnagyobb sikerét produkálta.

 

 

 
VERSENYIDŐPONTOK
2018. December
HKSCPSV
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
<<   >>
 
FRISS HÍREK

"WINGS" DART CLUB a FACEBOOKON

 

  View Full Size Image

 
STEEL DARTS

         

       

 

 
SZÁMLÁLÓ
Indulás: 2007-11-11
 
TOP 100 DARTS

    

           Google  

 
TÁMOGATÓINK

          

  

 

 

 

 
MÉDIA
 
WIKIPÉDIA
 
KÜLFÖLDI LINKEK
 
MAGYAR KLUB LINKEK
 
9 NYILAS MAGYAROK
 
DOKUMENTUMOK
 
EDZÉSTERV - JÁTÉK
 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu